Кременчанин обікрав родичів на понад 250 тисяч гривень


Таємне викрадення майна інкримінують працівники Кременецького районного відділу поліції мешканцю обласного центу. Чоловік привласнив чималі гроші.

З заявою про крадіжку до поліцейських звернувся мешканець одного з сіл району. Пенсіонер розповів що зі сховку в будинку зникли усі заощадження.


У ході проведення розшукових заходів працівники карного розшуку, оперативно встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився співмешканець доньки потерпілого. Чоловік в минулому вже притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Підозрюваний з жінкою проживав в Тернополі, однак, часто навідувався до родичів на Кременеччину. Якось випадково почув, що господарі усі свої збереження тримають в будинку. Зловмиснику таки вдалося знайти сховок на горищі. Там у банках під дошками зберігалися євро та долари. Зять почав потроху виносити їх. Гроші витрачав на особисті потреби: погасив усі свої заборгованості, оплачував оренду житла та навіть придбав автомобіль.


Коли власники виявили крадіжку – грошей зовсім не залишилося. Новий родич витратив понад 250 тисяч гривень.

За протиправний вчинок тернополянин тепер відповідатиме перед Законом згідно ч.4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення