Стрибнув на 87 метрів: лижник з Кременця дебютував на Олімпійських іграх в Пекіні


На зимових Олімпійських іграх в Пекіні завершився п'ятий день змагань.
9 лютого у боротьбу вступили представники лижного двоборства. Нашу країну представляв уродженець Тернопілля, кременчанин Дмитро Мазурчук.


Програма змагань складалася з двох етапів – стрибків з трампліна HS 106 м, де спортсмен показав 35-й результат, стрибнувши на 87 метрів, та лижної гонки на 10 км, яку наш земляк завершив 36-м, повідомляє НОК України.

"В цілому задоволений виступом. Заліковий стрибок вийшов не так, як хотілося б, якби повторити той, що на тренуванні – було б взагалі супер. Але будемо далі працювати наполегливіше, щоб показати кращі результати", – прокоментував свій результат молодий дебютант ігор.

Знову на старт Дмитро Мазурчук  вийде 15 лютого.

Зазначимо, що за підсумками п'ятого дня змагань Україна все ще не здобула медалей, однак, як повідомляє "Українська правда", наші санкарі Ігор Стахів і Андрій Лисецький посіли 15-е місце у двійці в санному спорті, що стало найкращим результатом країни за останні 16 років на Зимових Олімпіадах.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх у Пекіні свої виступи завершила спортсменка з Кременеччини. 18-річна Юліана Туницька зайняла 22 місце у санному спорті, маючи високі шанси на потрапляння у фінальний заїзд.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення