У мами — рак: кременчанка просить допомогти врятувати маму


“Друзі, більшість з вас знають цю жінку на фото — це моя мама і вона потребує допомоги”, — звертається у соцмережах кременчанка Наталія Бородіна-Шеліга з проханням допомогти врятувати маму від страшної недуги.

“У мами — рак. Вона лікується ще з далекого 2010 року. Про це знали тільки найближчі для нас люди, бо ми до останнього намагалися вирішувати наші проблеми зусиллями нашої сім'ї і мали великі надії на одужання, оскільки ситуація донедавна була досить стабільною, а лікування вдавалось покривати власними фінансовими можливостями.

Але, на жаль, за останні два тижні стан мами значно погіршився і після комплексного КТ-обстеження потрібно було терміново змінювати лікування.


Сьогодні мама вже почала перший курс хіміотерапії, який їй назначили в онкодиспансері в Луцьку, але це тільки початок, а попереду ще не один такий курс і не один місяць боротьби за життя і здоров'я.

Лише основний препарат вартує понад $1000, окрім нього потрібні будуть і інші також, спеціальне харчування тощо.

На жаль, наші фінансові ресурси обмежені, тому я звертаюся до всіх своїх друзів, знайомих і просто небайдужих людей і прошу поділитися з нашою мамою чашечкою кави або будь-якою посильною сумою. Якщо у вас є бажання нас підтримати — для нас це буде неабияка допомога”.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4991 5713 9989 на ім’я Бродіна-Шеліга Наталія Юріївна

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення