Платять більше, ніж інші: люди з Білокриниці у Кременецькій громаді скаржаться на вартість проїзду 📹

Одні їздять за 5 гривень, інші за 8. Так написала жителька села Білокриниця у фейсбуці.

Воно – за 5 кілометрів від Кременця і входить до складу міської громади.  Та чомусь жителі Білокриниці платять за проїзд у транспорті 8 гривень, тоді як жителі Кременця  – по 7. Така ситуація давно обурює людей. Неодноразово про це писали в соцмережах.

Місцеві зазначили, така різниця у вартості проїзду хоч і невелика, проте в результаті витрачена сума чимала.




Чи буде менше – то всі питання до перевізника, наголосив міський голова Кременця. Андрій Смаглюк пояснив, те, що село Білокриниця приєднали до громади, не означає, що усе контролюватиме міська рада. Вони встановлюють тарифи лише в межах Кременця.

Він також додав, від 8 червня вартість проїзду у Кременці становить не 5, як йдеться у дописі, а – 7 гривень. Прийняли таке рішення на виконавчому комітеті. До того ж, міський голова підкреслив – питання вартості проїзду також виносили і на громадські обговорення.

Зазначимо, у вечірній час кременчани платять на 3 гривні більше. Що стосується пільгових категорій, то про них не забули. Вони у міському громадському транспорті платять половину повної вартості. А  жителям села Білокриниця міський голова порадив вести перемовини із перевізником особисто. Бо вплинути на зміну вартості можна тільки шляхом компромісів між пасажирами та перевізниками.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення