У кар'єрі на Кременеччині стався обвал: люди самотужки рятували чоловіка з піщаної пастки

Нещасний випадок трапився у Кременецькому районі в момент, коли 48-річний чоловік незаконно видобував пісок неподалік урочища в селі Шушківці. 

В якийсь момент піщана порода обвалилася і притиснула чоловіка. Це побачили люди і дістали потерпілого  з піщаної пастки. Його з тілесними ушкодженнями госпіталізували в травматологічне відділення. У чоловіка діагностували закритим переломом руки та ноги. Триває перевірка.


Інший нещасний випадок трапився у Бережанах. 23 березня близько 2:40  диспетчер служби надзвичайних ситуацій повідомив правоохоронців про пожежу у житловому будинку.

На місці події працювали рятувальники та правоохоронці. Після того,як пожежу вдалося загасити, у будинку виявили тіло чоловіка, 1960 року народження.

Сусіди кажуть, що за життя він зловживав алкоголем. При огляді тіла експерт слідів насильницької смерті не виявив. Причина загорання встановлюється. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 115 ККУ з поміткою "нещасний випадок", повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення