Вища рада правосуддя внесла президенту кандидатуру на посаду голови Кременецького суду


18 лютого, вища рада правосуддя внесла кандидатуру президенту на призначення голови Кременецького районного суду, що на Тернопільщині.


Так, рада правосуддя провонує призначити Шульгач Наталію Миколаївну головою Кременецького районного суду, що у Тернопільській області.

Встановлено, що вказана кандидатура відповідає вимогам статті 127 Конституції України та статті 69 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

"За результатами розгляду матеріалів Вищою радою правосуддя не встановлено обґрунтованого сумніву щодо її відповідності критерію доброчесності чи професійної етики або щодо інших обставин, які можуть негативно вплинути на суспільну довіру до судової влади у зв’язку з таким призначенням.

Також Радою не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президенту України подання про призначення судді на посаду.

Таким чином, Вища рада правосуддя, починаючи з 27 квітня 2020 року, ухвалила внести Президенту України подання про призначення 448 кандидатів, які претендують на зайняття вакантних посад суддів у місцевих загальних судах, із числа рекомендацій вказаних відборів", — йдеться у повідомленні ВРП.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення