Локдаун у січні: підприємці Кременця розповіли про роботу в умовах карантину 📹

Локдаун на три тижні у січні. Це пропонуватиме МОЗ України Уряду, аби зменшити кількість хворих на коронавірус. Позицію стосовно такого рішення тернопільських підприємців знаємо – вони проти. А от що на це кажуть підприємці області? Наша знімальна група поїхала у Кременець, аби дізнатися думки тамтешніх мешканців.




У Кременці є люди, які готові працювати на благо міста та збагачувати його казну, сплачувати податки, створювати нові робочі місця. Та, як це робити під час локдауну та жорстокого карантину – не розуміють.

Підприємці переконані – бізнес в умовах карантину може і повинен функціонувати. Для цього, запевняють, дотримуються усіх встановлених обмежень.

Більше того, люди кажуть готові робити все що потрібно, аби не зупиняти роботу і не звільняти працівників та для цього необхідна допомога від держави, адже доходи бізнесу різко впали. Тому протести підприємців стосовно цього законопроєкту підтримують і у Кременці.

Що саме рекомендуватимуть закрити під час локдауну, якщо його введуть – наразі невідомо. Проте в уряді зазначають, він не буде такими жорстким, як навесні цього року. Тим часом підприємці вже рахують втрати і впевнені у тому, що є інші шляхи мінімізувати поширення коронавірусу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення