Юні спортсмени з Кременця вдало виступили на чемпіонаті України із санного спорту на санкороликах серед юнаків і дівчат


У Кременці з 30 вересня до 3 жовтня тривав чемпіонат України із санного спорту на санкороликах серед юнаків і дівчат. Як повідомляє Тернопільська обласна ДЮСШ із зимових видів спорту, в групі D (10 років та молодші) перше місце виборов учень школи Панчук Олександр; у групі C (11-12 років) перше місце за вихованцем школи Шевчуком Іваном, друге посів Дідик Богдан. У цій же групі чемпіонкою серед дівчат стала Ганічева Еліза.


У групі В (13-14 років) серед юнаків перемогу здобув Панчук Максим, а бронзову нагороду - Швед Вадим. Серед дівчат цієї ж групи друге місце за Гурник Ольгою, третє місце посіла Федорчук Дарина. У цій же групі відбулася командна гонка, де чемпіонами стали Панчук Максим, Швед Вадим та Гурник Ольга, бронзову нагороду вибороли Шевчук Антон, Бордійчук Арсен та Федорчук Дарина.

У групі А1 (15-16 років) серед юнаків срібну медаль отримав Твердохліб Олександр. Серед дівчат рівних не було Коваль Вікторії. В командній гонці срібну нагороду вибороли учні  школи - Твердохліб Олександр, Коваль Вікторія та Позняк Денис.

У групі А переможницею стала Туницька Юліанна, срібну нагороду виборола Хитренко Наташа. Серед юнаків "бронзу" завоював Сохацький Олександр. У командній гонці не було рівних нашим учням  - команді у складі Сохацького Олександра, Мельничука Богдана та Тунницької Юліанни.

Готували спортсменів до змагань тренери Василь Казмірук, Світлана Кравчук та Надія Казмірук.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення