Як змінилася дорога від Кременця до Почаєва після влаштування захисного шару 📹

Як змінилася дорога від Кременця до Почаєва після влаштування захисного шару (відео)
Впродовж липня-серпня цього року на автошляху Н-02/М-06/ Кременець – Біла Церква – Ржищів на ділянці між містами Кременець і Почаїв провели поверхневу обробку дорожнього покриття, після чого дорога змінилася до невпізнаваності. Як інформують у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, вищезгаданий захисний шар влаштували на 16,8 – кілометровому відрізку.Після цього нанесли розмітку з «холодного» пластику.


Роботи на дорозі Н-02 між Кременцем та Почаєвом виконувала підрядна організація – ТОВ «Авакс-Проф». Та чим ця технологія унікальна і в чому її суть?

«Дорожнє покриття вкривають бітумною емульсією, яка виконує роль липкої основи. На неї насипають тонкий шар щебеню дрібної фракції та укочують його котками (ДБН В.23–4:2015). Поверхнева обробка захищає від води та перепадів температури, є профілактикою утворення тріщин і вибоїн на дорозі, де капітальний ремонт проводився понад 10 років тому (збіг термін гарантійного обслуговування), — пояснюють у Службі автомобільних доріг в Тернопільській області.

Як виглядає дорога між Кременцем та почаєвом зараз — далі у відео:

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення