У Кременці на чемпіонаті України із санного спорту на санкороликах змагалися найкращі санкарі з Тернопільщини та Львівщини


Нещодавно на навчально-спортивній базі «Кременець» (Тернопільська область) успішно завершився чемпіонат України із санного спорту на санкороликах за участі усіх провідних санкарів України. За чемпіонство в одномісних санях на єдиній в Україні санній трасі змагалося 23 чоловіків та 14 жінок, які представляли осередки розвитку санного спорту Львівщини й Тернопільщини, а також 6 команд в естафетах, - інформує відділення НОК України у Львівській області. Перемогу на санкороликах серед чоловіків святкував львівський спортсмен Антон Дукач, а срібним та бронзовим призерами стали майстри спорту з Кременця Андрій Мандзій (2 місце) та Ігор Гой (3 місце).


В одномісних санях серед жінок боротьба за перемогу розгорнулася між представницями львівської санної школи Оленою Смагою та Оленою Стецків, де 20-літня Олена Смага виявилася найкращою за сумою двох заїздів. На третю сходинку п’єдесталу піднялася 17-літня перспективна спортсменка з Тернопільщини Юліана Туницька. Відповідно, наша землячка виборола бронзову нагроду.

В цікавій командній естафеті серед трьох львівських та трьох кременецьких команд перемогу святкували господарі траси у складі: Андрій Мандзій, Ігор Гой, Юліана Туницька, Наталія Хитренко (2.06.006) - представники обласної ШВСМ. Саме їм поступилися дві львівські збірні: на другій позиції фінішувала перша команда Львова: Антон Дукач, Андрій Лисецький, Олена Смага, Олена Стецків (2.06.549), а з бронзовими медалями виявилася команда Львів-3: Ігор Стахів, Олег-Роман Пилипів, Надія Антонюк, Катерина Васильків (2.07.189).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення