Відомий кременчанин створює клуб верхової їзди


Відомий уродженець Кременця Андрій Біндас – український патріот, людина слова й бійцівської вдачі, усе, що задумує, обов’язково реалізовує. І невипадково, адже він справді військовий, який досі перебуває в резерві Збройних сил України, пише Сільський господар
[ads-post]Буквально місяць тому пан Андрій загорівся ідеєю створення клубу верхової їзди. Один із поважних меценатів передав йому для цієї справи п’ять коней української верхової породи. Нині ентузіаст з однодумцями об’їжджає і тренує своїх гривастих підопічних, аби вони були слухняними і спокійними. А після тривалого й наполегливого підготовчого періоду Андрій Миколайович займеться організацією кінного туризму по мальовничій Кременеччині, а відтак – по всій Волині та Галичині. Уже тепер команда Біндаса розробляє спеціальні одно-, дво- і шестиденні маршрути для верхової їзди, з відповідною інфраструктурою, переважно в садибах так званого зеленого туризму, де кінні туристи зможуть переночувати та смачно пообідати.
У планах кременецького ентузіаста зайнятися ще однією важливою справою – іпотерапією – спеціальною реабілітацією учасників російсько-української війни, а також діток, які мають проблеми зі здоров’ям. Після карантину Андрій Миколайович проводитиме ще й кінне пластування з юними вихованцями Кременецької станиці та іншими охочими молодими патріотами Тернопілля.
Як військовий резервіст і волонтер, пан Андрій зі своїми друзями активно допомагає нашим бійцям на сході України. А в селі Лішня Кременецького району планує створити реабілітаційний центр для ветеранів і сьогоднішніх захисників України від північного агресора, а також для родин полеглих Героїв.
Ось такий він – патріот, волонтер і підприємець, який уміє знайти своє місце в житті й допомогти це зробити іншим.
Тарас БОГДАНЮК

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення