Кременчан закликають залишатися вдома і не допустити сутуації, яка склалася у Почаєві

Попри вихідний день, складна епідемічна ситуація не дає найменшої можливості відпочинку медикам, епідеміологам, рятувальникам, правоохоронцям, керівникам міста та району. Сьогодні вранці у сесійній залі Кременецької районної ради відбулося засідання оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території Кременеччини.
[ads-post]Те, що за останню добу у Кременці не підтверджено випадків захворювання COVID-19 – не дає жодних підстав для безпечної поведінки. Надзвичайно складна ситуації з поширенням коронавірусної інфекції у м. Почаїв та прилеглих селах повинна спонуками кременчан відповідально ставитися та суворо дотримуватися режиму карантину. Адже саме його ігнорування спричинило різке, некероване поширення COVID-19 у Почаєві.

Відтак, лише від самих кременчан сьогодні залежить стан здоров’я та життя власне та близьких, те, як швидко ми вийдемо з карантину та відновимо звичний ритм життя. Сьогодні, як ніколи за час епідемії, ми стоїмо перед загрозою ізоляції цілого міста, так, як це сталося у Почаєві. Чи дійде до цих крайніх методів у нашому місті, залежить лише від нас.

Кременецький міський голова Олексій Ковальчук, лікарі-епідеміологи та медики вкотре закликають неухильно дотримуватися режиму карантину, без нагальної потреби не виходити з дому. Якщо виникла крайня потреба, при виході одягати маски та рукавички, дотримуватися правил особистої гігієни, при поверненні до дому перш за все ретельно мити руки, як це рекомендує ВООЗ.

Лише від нас залежить – чи покладемо край цій хворобі, чи знову відтермінуємо завершення карантину! Бережімо себе та своїх близьких! Залишаймося вдома!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення