У Міністерстві охорони здоров’я пообіцяли почаївським медикам віддати зарплату, про допомогу в боротьбі з COVID-19 мовчать


Заступник Міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко відреагував на прохання та звернення районної влади Кременеччини щодо складної ситуації з медициною району. Щоправда, частково як пише «Терен».
[ads-post]У прямому ефірі програми «Право на владу» голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський попросив допомоги у боротьбі з COVID-19. Він розповів й про заборгованість заробітної платні у 400 тис грн. Наразі Віктор Ляшко пообіцяв розібратися лише із зарплатою.

– Як обіцяв, розбирався сьогодні із питанням боргу із заробітної платі медичним працівникам Кременецької районної лікарні та Почаївської лікарні. Розпочалось все з дзвінка о 7 ранку від очільника Тернопільської області. Після цього були тривалі перемовини з головними лікарями Кременецької та Почаївської лікарень та директором Департаменту охорони здоров’я ОДА, – повідомив Віктор Ляшко.

Як і під час ефіру ток-шоу на «1+1», він звинувачує у ситуації, що склалася, місцеву владу. На прохання про допомогу у боротьбі з коронавірусом чиновник не відреагував і не прокоментував його у своєму дописі.

– Районна рада затверджувала штатний розпис невідповідно до доведених бюджетних асигнувань. Проте, незважаючи на будь-які огріхи в управлінських рішеннях районних політиків, для нас важлива вчасна виплата заробітної плати медичним працівникам! Вже сьогодні знайдені шляхи часткового погашення заборгованості, – зазначає Віктор Ляшко.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення