У Митрополита Тернопільського і Кременецького УПЦ (МП) виявили коронавірус

Про те, що коронавірус виявили у владики Сергія (Генсіцького) - Митрополита Тернопільського і Кременецького УПЦ (МП)  повідомили під час засідання оперативного штабу. Зараз він у Київській лікарні.
Медики кажуть, що ситуація в Почаєві за вихідні ускладнилась.
[ads-post]- В Олександрівській лікарні міста Київ перебуває священник Сергій (Гесіцький) настоятель храму Віри, Надії та Любові в м. Тернопіль -, повідомив під час засідання штабу заступник керівника обласного лабораторного центру Володимир Паничев. - Цю інформацію передали у поліцію, тому що у Києві митрополит вказав адресу проживання Купчинського, 1, але як ми з`ясували, він має декілька місць проживання. Тому правоохорнці уточнюватимуть цю інформацію для виявлення і обстеження контактних осіб.

Окрім того, в Олександрівській лікарні перебуває ще один священник з Почаєва та його дружина, вірус яких підтвердили тестуванням у Тернопільському лабораторному центрі.

Станом на ранок 22 квітня в Почаєві коронавірус підтвердили в чотирьох священників та одного диякона.

Нагадаємо, у місто Почаїв через коронавірус обмежили в`їзд та виїзд.

У Кременецькому районі загалом підтвердили СOVID-19 у 58-ми людей. 43 з них - в Почаєві та найближчих селах.

- Хочу зазначити, що спостерігаємо підвищену активність людей, - каже Володимир Паничев. - Вона є абсолютно невиправдана. Щоденно ми реєстрували в області в межах 20-25 випадків. Вчора ця цифра зросла. Як на мене, це сталось через активність людей тижневої давності. Дуже не хочеться отримати ще один підйом. Це ускладнить епідситуацію і відтермінує вихід з карантину.

Наразі уточнюємо інформацію про стан Митрополита. Деталі згодом. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення