У Кременці перед Вербною неділею поцупили дерева

Кому Вербна неділя, а кому не до християнських цінностей. Вочевидь, прикрасити власні садиби за рахунок громади вирішили невідомі зловмисники. Як повідомляють у КП «Кременецьблагоустрій» Кременецької міської ради напередодні поцупили кілька ялинок на одній з вулиць міста.
[ads-post]Кому Вербна неділя, а кому не до християнських цінностей. Вочевидь, прикрасити власні садиби за рахунок громади вирішили невідомі зловмисники. Як повідомляють у КП «Кременецьблагоустрій» Кременецької міської ради напередодні поцупили кілька ялинок на одній з вулиць міста.
– На місці, де рік тому працівники КП «Кременецьблагоустрій» висадили дерева, залишилися лише ями в ґрунті, – каже директор підприємства Ігор Хомин.

Також він наголошує, що це далеко не перший випадок у Кременці. Комунальники навіть неодноразово зверталися із заявами у місцеву поліцію. Проте, крадіїв так і не знайшли, хоча іноді вони навіть потрапляли на записи камер зовнішнього спостереження.

У міській раді закликають громадян свідомо та бережно ставитися до власності міста та просять повідомляти поліцію та Кременецьку міську раду, якщо кременчани стають свідками посягання на майно громади.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення