Тернопільщина у трійці “лідерів” поширення коронавірусної інфекції


Відповідну інформацію було надано Тернопільським обласним лабораторним центром.
[ads-post]Станом на 22 год. 31 березня 2020 року на Тернопільщині підтверджено 98 випадків захворювання (в т.ч. 1 летальний випадок) на COVID-19.

🔹76 – жителі Монастириського району (1 – летальний)
🔹11 – жителі Заліщицького району
🔹5 – жителі Козівського району
🔹2 – жителі міста Тернополя
🔹2 – жителі Кременецького району
🔹1 – житель Тернопільського району
🔹1 – житель Бережанського району

Міський голова міста Монастириська, що на Тернопільщині, захворів на коронавірус. Про це написав сам Андрій Старух на своїй фейсбук-сторінці, зазначивши, що останній місяць почувався добре, ні підвищеної температури, ні інших симптомів – не було. Андрій Старух закликав людей не панікувати, дотримуватися карантину та залишатися вдома.

В Тернопільській міській дитячій лікарні перебуває 7 пацієнтів з підтвердженим COVID-19.

Одинадцятирічна дитина та її мама, яких госпіталізували раніше, перебувають в інфекційному відділенні. Стан хворих – відносно-задовільний.
Також в інфекційному відділенні перебуває ще двоє дітей 13 і 14 років, хворих на COVID-19. Стан однієї дитини – середньо-важкий, стан мами і ще однієї дитини – відносно-задовільний.
В реанімаційному відділенні лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, з позитивною динамікою. Коронавірус підтвердився і в у мами. Вона разом із дитиною, перебувають в реанімаційному відділенні лікарні.
В Україні 645 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 ПЛР-дослідженням. Усього зафіксовано 17 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 10 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

У  разі підозри на коронавірусну інфекцію звертайтеся на «гарячу лінію» оперативного штабу – 098 441 59 81.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення