На Кременеччині вже 110 осіб інфіковано коронавірусом: місцева влада проситиме про надзвичайний стан

Влада Кременецького району на Тернопільщині, де розташоване місто Почаїв та Почаївська лавра, проситиме центральну владу запровадити надзвичайний стан через різке зростання захворюваності на коронавірус.
[ads-post]За останню добу в районі зафіксували 27 нових випадків хвороби, а 20 з них у місті Почаїв та передмісті – селищі Старий Почаїв.
Про це повідомив керівник районної державної адміністрації Вячеслав Онишкевич.
“Завершилось позачергове засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Кременецькій райдержадміністрації. Окрім додаткових обмежувальних заходів на території міста Почаїв та Кременецького району, зважаючи на критичний ріст захворюваності на COVID-19 та протидії поширенню епідемії коронавірусу, вирішили максимально посилити заходи надзвичайної ситуації”, – написав пан Онишкевич.
Комісія вирішила звернутись за допомогою до обласної влади.
“Є різке зростання, в районі вже 110 підтверджених результатів. Якщо за п’ять днів ситуація не зміниться, то звертаємось до області ініціювати процедуру введення надзвичайного стану”, – розповів співрозмовник ВВС News Україна у місцевій владі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення