Коронавірусом заразилась дитина з Шумщини

Ще одна дитина зараз в реанімаційному відділенні міської дитячої лікарні – з підозрою на COVID-19. Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.
[ads-post]Дитині – 1 місяць і 10 днів з Шумського району. Ймовірне джерело зараження – родич, який повернувся за кордону. Стан дитини – відносно задовільний. Їй зробили лабораторне обстеження чекають результатів.

Нагадаємо,  у Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 30 березня на лікуванні перебуває 6 пацієнтів з підтвердженим COVID-19.
🔰В інфекційному відділенні – одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району, яких госпіталізували раніше. Стан хворих – відносно-задовільний.
🔰Ще двоє дітей 13 і 14 років, хворих на COVID-19, з Монастириського району перебувають в інфекційному відділенні. Стан однієї дитини – середньо-важкий, стан мами і ще однієї дитини – відносно-задовільний.
🔰Також в реанімаційному відділенні лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, з позитивною динамікою. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення