На Кременеччині в самоізоляції знаходиться пів сотні місцевих заробітчан


Станом на сьогодні пів сотні жителів міста і району Кременця знаходяться у добровільній самоізоляції. Про це повідомляє місцева лікарка-епідеміолог Оксана Забрамська. Це громадяни, які повернулися з-за кордону, пише  Кременець Сіті
[ads-post]“Люди проявили свідомість і добровільно самоізолювалися,” – каже лікарка і додає, що з цим проблем не було. Вони знаходяться вдома, на постійному зв’язку із своїми сімейними лікарями.

Годину тому на своїй сторінці у фейсбук про це повідомила також і місцева редакторка радіо Зоя Карпюк, додавши, що “кожна людина, яка їде додому із зон спалаху вірусної інфекції, дає згоду на це, інакше – офіційно це звучить так: будуть інформуватися органи, що забезпечують правопорядок”.

Стежити за епідемситуацією в області можна на сторінці держуправління “Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України” у Facebook.

За останніми даними моніторингу інфекційної захворюваності, проведеного фахівцями установи, в області станом на 17 березня зафіксовано 26 випадків інфекційних захворювань, з них:

Гастроентероколіти – 1 випадок;
Хронічний вірусний гепатит “С” – 1 випадок;
Вірусний гепатит нез’ясованої етіології – 1 випадок;
Підозра на COVID-19 – 2 випадки;
Покуси тваринами – 7 випадків;
Напади (присмоктування) кліщами – 1 випадок;
Вітряна віспа – 7 випадків;
Токсокароз – 1 випадок;
Аскаридоз – 5 випадків.
Нагадуємо, якщо у вас з’явилися симптоми коронавірусної інфекції COVID-19 негайно зателефонуйте своєму сімейному лікарю і не порушуйте правил самоізоляції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення