Студенти медики збирають кошти для Кременецької лікарні і розповіли чому це роблять


Кременчанка, студентка шестикурсниця  ТНМУ ім І.Я. Горбачевського Наталя Старух, разом із подругами, вирішили зібрати кошти для потреб Кременецької лікарні. Зробити такий крок їх спонукали незадовільні умови лікувального закладу, в період розповсюдження кронавірусу gbit Кременець.City.
[ads-post]"Ми з моєю подругою хочемо допомогти, тому вирішили зібрати грошей для Кременецької лікарні. Просимо вас допомогти і розмістити у себе наш допис та заохотити людей до хорошої справи❤️", - звертається до Кременець.City Наталя Старух.

Дівчата створили сторінку в Instagram. Там розміщують скріни про надходження коштів.
Ось що розповідає Наталя.
- Мене вчора запитали: "А що в Кременці вже є хворі, нащо збирати гроші?" Так от, будуть хворі - буде пізно. Сьогодні я спілкувалась з директором Кременецької лікарні. Реалії такі: звичайні маски, які сьогодні зранку вартували 10 грн за одну штуку, вартують вже 18! Захисний костюм для медперсоналу - поза тисячу. А як щодо обладнання? Я б не хотіла бути на місті лікаря, який обиратиме кого з пацієнтів перевести на апарат штучної вентиляції легень. А в Кременці такий апарат один. Населення району понад п'ятдесят тисяч.
Люди по вулицях ходять в масках, молодці. Але мало хто думає, що лікарям потрібні засоби захисту теж! Маски, рукавички, антисептики, респіратори, захисні костюми, та цей список можна продовжувати далі безкінечно.

Пропонує не бути байдужими.

"Давайте допомагати. Хто чим може. Якщо ви перерахуєте кошти, ми будемо дуже вдячні. Якщо ви знаєте де купити дешевші засоби захисту - повідомляйте.
Якщо ви можете хоч чимось нам допомогти - ми чекаємо на вас. Мені допомагають Олена Мелентова, Юля Кучерук та Христина Юрчик", - пише Наталя.

Номер картки Приватбанку:
4149 4991 4108 7682  Старух Наталія Сергіївна   

Ініціативу дівчат підтримав директор КНП "Кременецької РКЛ" Павло Кісіль.  

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення