Виставка учасниці Кременецького мистецького гурту "Палітра" у Вишнівецькому палаці


Учасниця мистецького гурту “Палітра” Марія Швед відкрила свою виставку у Вишнівецькому палаці. З "Палітрою" вона вже вісім років. Учасниця понад п'ятнадцяти збірних виставок гурту, котрі проводилися у Кременці, Бережанах, Почаєві, Вишнівці, Тернополі, Збаражі, Острозі - пише kremenets.city.
[ads-post]
Роботи  майстрині представлені у різних живописних техніках та стилях. Найчастіше вона працює у техніках акварельного та олійного живопису та графіки. Проте щоразу експериментує. Бере участь у виставках, пленерах та мистецьких проектах. Свого часу була художником-оформлювачем, бутафор студентського експериментального театру “Пілігрим”. Художник-постановник туристичного театралізованого проекту “Магія отчого краю”, учасник І Міжнародного художньо-наукового симпозіуму “Кременецькі пленери 30-х років ХХ століття – традиція, сучасність, перспективи”.

Також майстриня мала досвід  відтворення міського колориту Кременця у ретро афішах 1930-х рр. до кінофільму “Червоний. Без лінії фронту”, зйомки якого відбувалися у Кременці.

 Живописна виставка діятиме у Вишневецькому палаці протягом місяця. Запрошують усіх шанувальників мистецтва.

(За інформацією Валентини БРЕГИ, екскурсовода  Вишнівецького відділу НЗ "Замки Тернопілля").  

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення