Куди піти у Кременці у лютому: перелік основних районних культурно-мистецьких та спортивних заходів


У Кременецькому районному відділі культури затвердили план основних районних просвітницьких, культурно-мистецьких та  спортивних заходів на лютий 2020 року. Дати більшості з них вже відомі, а години уточнюватимуть напередодні подій пише kremenets.city.
[ads-post]
Відповідно до плану, протягом третього місяця зими 15 лютого, у день пам'яті жертв війни в Афганістані, кременчани згадають тих, хто брав участь у бойових діях на території інших держав. Також, спільно заклади освіти та району візьмуть участь у заходах на знак пошани Героїв Небесної Сотні, — воїнів, що загинули у війні на Сході України, яка розпочалася 2014 року після Революції Гідності на Майдані Незалежності у Києві і триває досі.


Відбудуться заходи, присвячені відомим українським письменникам. Цьогоріч минає 115-та річниця з дня народження Уласа Самчука та 149-та річниця — з дня народження Лесі Українки.

У лютому буде огляд районних драматичних колективів у рамках обласного конкурсу народних аматорських театрів, районний мистецький фестиваль "Інтербачення — 2020", п'ятий ювілейний Міжнародний зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги "Кременецьке медичне ралі-2020", заходи, присвячені Дню закоханих та Міжнародному дню рідної мови, свято Масляної в честь початку Великодного посту.

Та все ж найбільше цього місяця доведеться працювати місцевим спортсменам та інтелектуалам. Вже 7-8 лютого розпочнуться змагання з настільного тенісу в рамках проведення 24 районних Спортивних ігор учнівської молоді для юнаків. За кілька днів — чемпіонат Кременецького району з футзалу серед команд сільських рад, турнір з волейболу та міжрайонний турнір з шахів, звітний концерт танцювально-спортивної студії "Антре".

Традиційно проходитиме чемпіонат району зі стрибків на лижах та санного спорту.

Завершить події місяця Міжнародний турнір з армспорту "Кубок Пушкарів". 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення