Стали відомі деталі смертельної ДТП на Кременеччині 📷


Поліція оприлюднила деталі смертельної ДТП, що трапилася вчора у Почаєві. Там під колесами авто загинула 53-річна жінка.
[ads-post]Як зазначають правоохоронці причиною трагедії стало те, що 40-річну водійку засліпило сонце. Відтак, запобігти зіткненню вона не встигла. До того ж, пішоходи перебували на дорозі поза межами пішохідного переходу.

У водійки відібрали кров для перевірки на алкоголь. Попередньо – жінка була твереза.

– Про автопригоду на лінію 102 повідомив місцевий житель. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля ЗАЗ збила двох пішоходів, які знаходилися на проїжджій частині дороги за межами пішохідного переходу. У результаті удару жителька Почаєва, 1966 року народження, померла на місці події, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Також травм зазнала 15-річна дівчина, проте від госпіталізації вона відмовилася.

– Ще одну перехожу – п’ятнадцятирічну дівчину, доправили до лікарні. У неї медики констатували струс, закриту черепно-мозкову травму, забої вуха, садна рук та колін. Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство, – повідомляють у поліції.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення