Кременецька молодь зайнялася чирлідингом

У Кременецькому педагогічному коледжі відбувся семінар із практичними заняттями з чирлідингу, який провели гості з Києва – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, президент Федерації чирлідингу і чирспорту України Андрій Боляк і голова суддівської колегії  Федерації, майстер спорту з чирлідингу Наталія Боляк.
[ads-post]
Ініціатором заходу виступила циклова комісія викладачів фізичного виховання. Учасниками майстер-класу  стали школярі та вчителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл Кременецького та Шумського районів, викладачі і студенти Кременецького лісотехнічного окледжу. Дубнівськогоколеджу РДГУ, Кременецькогог педагогічного коледж у КОГПА ім. Тараса Шевченка, а також інструктори фізичного виховання закладів дошкільної освіти Кременця.

Чирлідинг – окремий самостійний вид спорту, що поєднує в собі елементи шоу й танців, зародився в США в 1870-і роки і найбільшого поширення набув до середини XX століття.

7 червня 2017 року Міністерство освіти і науки України затвердило нову програму з фізичного виховання для школярів, до якої включено варіативний модуль «Чирлідинг». Ця відкрило нові перспективи занять чирлідингом для шкільної та студентської молоді.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення