Ситуація із захворюваністю на ГРВІ в районі ускладнена, в деяких школах припинили навчання


За останньою інформацією місцевих епідеміологів, станом на третє лютого (ред. - у період з 27 січня по 3 лютого), за медичною допомогою до лікувальних закладів Кременеччини звернулося 332 дитини, в тому числі 197 школярів. Госпіталізували 19 осіб - пише kremenets.city.
[ads-post]Через відсутність більше 20 % учнів на заняттях, в деяких навчальних закладах району та Кременця призупинили навчання до нормалізації ситуації.

В Кременецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Попівецькій ЗОШ І-ІІІ ст., НВК “Гаївській ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ”. А також в окремих класах Дунаївської ЗОШ І-ІІІ ст.., Кременецької ЗОШ №1, Кременецької гімназії №3 та Кременецької ЗОШ №4.

“Аналізуючи епідемічну ситуацію із захворюваності на ГРВІ, щотижнево з початку нового року, ми спостерігаємо стрімке наближення кількості випадків ГРВІ до епідемії високої інтенсивності”, - каже   помічник лікаря-епідеміолога Кременецького ММРВ ДУ “Тернопільський ОЛЦ МОЗ України” Ольга Мандзій.

Додає, що епідемічна ситуація з ГРВІ на території Кременецького району є ускладненою та потребує чіткого виконання усіма задіяними відомствами, установами та організаціями, протиепідемічних заходів. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення