У Кременці відбулися громадські слухання з емоціями та сльозами на очах

Громадські слухання про зміну назв відразу двох вулиць – Горького та Пасічної відбулися сьогодні у Кременецькій міській раді. Обидві пропозиції присутні підтримали одноголосно. Тож незабаром вулиця Горького, поблизу міського стадіону, носитиме ім’я знаменитого кременчанина, відомого в усьому світі армреслера, багаторазового чемпіона Європи та світу, Почесного Громадянина Кременця Андрія Пушкаря. Вулицю Пасічну перейменують на честь українського кобзаря, барда, першого публічного виконавця Гімну України Василя Жданкіна.
[ads-post]Обговорення відбувалися емоційно, зі сльозами на очах. Усі, хто прийшли до Кременецької міської ради, одностайно підтримали пропозиції двох депутаток Галини Мельник, Зої Карп`юк та депутата Василя Скакальського, котрі стали ініціаторами перейменувань.
До обговорень долучилися друзі, знайомі, родичі Почесних Громадян Кременця. Участь у слуханнях взяли зокрема: дружина Андрія Пушкаря – Світлана Пушкар. Вона подякувала за увагу до постаті її загиблого чоловіка та за те, що у місті шанують пам’ять Андрія Пушкаря. Також до міської ради прийшли – дружина Василя Жданкіна Ірина та його доньки – Христина та Анастасія. На підтримку перейменування вулиці на честь кременецького кобзаря до Кременецької міської ради прийшла низка листів з різних куточків світу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення