Поліцейські знову затримали двох нетверезих водіїв на території Кременецького району

У зв’язку з великою кількістю загиблих на дорогах Тернопільській області працівниками кременецького відділу поліції 18 жовтня з метою належного забезпечення безпеки на дорогах, було проведено профілактичне відпрацювання Кременецького району. [ads-post]Незважаючи на жахливу статистику дорожньо-транспортних пригод на дорогах, які постійно висвітлюються у засобах масової інформації поліцейськими знову було затримано двох нетверезих водіїв на території Кременецького району, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На даних громадян складено адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП. За це передбачена відповідальність – позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф 10,2 тис. грн, а за повторне вчинення цього порушення протягом року - доведеться сплатити суму вдвічі більшу.
Також серед виявлених порушень: перевищення швидкісного режиму, водіння без паска безпеки та без документів. Правоохоронці зупиняли транспортні засоби та проводили з водіями профілактичні бесіди стосовно безпеки на дорозі.
Всього з початку жовтня поліцейськими Кременецького відділу поліції вже виявлено 11 нетверезих кермувальників.
❗️Поліція закликає водіїв та пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними і обережними. В жодному разі не сідати за кермо у нетверезому стані.
Світлина від Кременецький відділ поліції ГУНП в Тернопільській області. Ð¡Ð²Ñ–тлина від Кременецький відділ поліції ГУНП в Тернопільській області.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення