У Кременці жінка купила неякісний продукт, у магазині вибачилися 📷


Ситуація із неприємним початком та гарним фіналом сталася у Кременці. Схоже на те, що у крамниці на Тернопільщині таки приходить сервіс. У соцмережі кременчанка поскаржилася на придбаний неякісний продукт, у якого ще не завершився термін придатності.

– Ось таку чудо-ікру я купила в магазині. Сморід жахливий, кислотою несе за кілометр. Консистенція нерівномірна, з водичкою. Чеків там не видають, відповідно грошей ніхто не повертати. І ось таке, – написала Марія Гаврилюк.[ads-post]

Невдовзі із вибаченнями відреагувала працівниця крамниці.
– Я працюю у цьому магазині. Якщо ви купили у нас неякісний товар, принесіть, будь ласка, і ми вам обов’язково з вибаченням повернемо гроші. Товар возять у простих машинах, а не в термо. Ми з цим боремось, але не всі нас чують. Надворі була спека, а продукти привозять надвечір, скільки та ікра їздила – невідомо. Здається, стараємось слідкувати, але всередину заглянути не можемо. Незалежно, чи ви принесете товар, я приношу свої вибачення, – відреагувала Тетяна Гоцкалюк.
Така реакція викликала чимало схвальних відгуків у містян. Адже належний сервіс та доброзичливе ставлення у конфліктних ситуація в торгівлі можна зустріти, на жаль, нечасто.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення