У Кременці відкрилася унікальна виставка з незвичними експонатами

У Кременці відкрилася унікальна виставка з незвичними експонатами (фоторепортаж, відео)
Як правило, виставки асоціюються із картинами, скульптурами і традиційними витворами мистецтва. Та Кременецькому краєзнавчому музеї найближчим часом житимуть незвичайні експонати.
У них милі обличчя і добрі очі, кожен з них унікальний і має свій характер – це прекрасні ляльки ручної роботи місцевої майстрині Олени Локатир. Своїми емоціями пов’язаними з першою в житті персональною виставкою з оригінальною назвою «Люблю! Творю! Витворяю» художниця поділилася у соцмережі.[ads-post]
– Ось і пройшов цей хвилюючий день. День відкриття моєї першої виставки. Я дуже вдячна усім вам за ваші відгуки та підтримку, за ваші чудові слова, за ваші щирі емоції. Я надихаюсь ними і хочеться творити і творити, любити і витворяти. Я вдячна кожному, хто завітав і завітає до мене на виставку. Дякую Краєзнавчому музею за теплий прийом. Дякую своїм подругам за допомогу в організації. Дякую мамі та бабусі, без вашої неоціненної допомоги не було б усього цього. Дякую своєму чоловіку за його підтримку та допомогу. Дякую моїм донечкам за їхню любов і підтримку, – написала Олена Локатир.
Для кременчанки це був особливий, незабутній день, який ще й співпав із днем народженням однієї із доньок.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення