У Кременці затримали кишенькарку-рецидивістку з Рівненщини

У Кременці затримали кишенькарку-рецидивістку з Рівненщини
Декілька хвилин зловмисниця стояла позаду кременчанки, поки та розраховувалася в маршрутному автобусі за проїзд. Цього часу вистачило, аби обікрасти жертву.

До співробітників Кременецького відділу поліції із заявою звернулася місцева жителька та повідомила про те, що з її сумочки невідома особа викрала гаманець з грошима. Сума втраченого – понад чотири тисячі гривень.[ads-post]Зі слів кременчанки, крадіжку зловмисниця скоїла за декілька хвилин – в той час, коли потерпіла оплачувала за проїзд в громадському транспорті. Крадійка вдавала, що теж заходить до маршрутки, та раптом кинулася на вулицю.
Поліцейські, що прибули за викликом, знайшли крадений гаманець – кишенькарка викинула його, проте всередині було порожньо.
У ході оперативних заходів розшуківці встановили особу зловмисниці та допитали її. У скоєному 35-річна жителька Рівненщини зізналася. До слова, вона вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців – була судима за вчинення аналогічних злочинів.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Досудове розслідування триває

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення