Чемпіонат Кременецького району. "Колос" (Гаї) став переможцем першого кола

Чемпіонат Кременецького району. "Колос" (Гаї) став переможцем першого кола
Футбол на Кременеччині переживає непростий період. Старожили добре пам’ятають часи, коли у районних перегонах брали участь близько двадцяти команд. Зараз про таку кількість команд можна хіба що мріяти.
Якщо на старт першого кола чемпіонату Кременецького району-2019 вийшли вісім команд, то до проміжного фінішу дісталися лише шість. Слідом за "Соколом" (Сапанів) з турнірної дистанції зійшов "Верес" (Дунаїв). Прикро.
Лідером на перерву, можливо дещо несподівано, пішов "Колос" (Гаї). У п’яти матчах команда здобула чотири перемоги. Цікаво, що рейтинг найкращих бомбардирів також очолюють представники "Колоса": абсолютним лідером з результатом 5 голів є Юрій Тригуба, а Олександр Ємець та Юрій Грушицький мають у своєму активі на один забитий м’яч менше. Звісно, святкувати "Колосу" зарано.
Все найцікавіше розпочнеться у другому колі, у якому потіснити команду з першої сходинки спробують "Велбер" і "Арсенал-2". Представник Великих Бережців залишається єдиною командою, яка досі не зазнала жодної поразки. Можливо, побореться за золоті нагороди й новачок чемпіонату – непоступливий кременецький "Трактор".
Старт другого кола чемпіонату Кременецького району запланований на 4-е серпня, а фінішують районі перегони у перші вихідні вересня.
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення