Епіфаній покликав на спільну молитву кандидата, на окрузі якого розташована Почаївська лавра


Кандидат в народні депутати по 164 округу Богдан Яциковський зустрівся з Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнішим Митрополитом Епіфанієм

- Наш патріотичний край, колиска національного відродження, заслужив бути в числі перших регіонів, куди завітав Митрополит Київський і всієї України. Без сумніву його візит на Тернопільщину дасть новий потужний поштовх для розбудови помісної церкви, - зазначив кандидат у народні депутати.
Під час теплої зустрічі з Владикою Єпіфанієм на Тернопільській землі, Богдан Яциковськийотримав від Блаженнішого благословення. У короткій розмові Митрополит наголосив на необхідності шанувати права та свободи, надані українцям Господом і гарантовані Конституцією та закликав творити щасливе майбутнє своєї держави.
Цього ж дня Предстоятель Православної Церкви України Епіфаній заклав камінь під будівництво Свято-Воскресенського храму в Тернополі.
- Ця подія надзвичайно важлива для всіх українців. Початок спорудження величного Божого Храму незалежної української церкви у нашому місті символізує всеперемагаючу віру у Господа та любов до України, - переконаний Богдан Яциковський.

   
А ще, під час спільних молитов за мир, спокій, злагоду в державі, Предстоятель покликав Богдана Яциковського та запросив усіх християн на Божественну Літургію і молебень з вшанування пам'яті 44-х загиблих воїнів УПА в урочищі Зімно, що поблизу села Бодаки на Збаражчині. Вона розпочнеться сьогодні о 10 годині ранку.
- Трагедія, яку ми нині вшановуємо, загиблі, за яким ми всі нині щиро молимося – ще одна героїчна сторінка боротьби нескореної УПА за вільну Україну. Пам'ять про волинських повстанців, як і пам'ять про всіх учасників національно-визвольної боротьби – нетлінна. Вона спонукає нас до жертовності в ім’я України, до розбудови нашої незалежної держави, - наголосив кандидат у народні депутати.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення