У Кременці відбувся пленер «Щасливе дитинство»

У Кременці відбувся пленер «Щасливе дитинство» (ФОТО)
Творче свято для маленьких кременчан влаштували напередодні Дня захисту дітей у Кременці. На базі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка відбувся одноденний мистецький пленер «Щасливе дитинство», у якому взяли участь 16 діток. В аудиторії панувала дружня, весела атмосфера.

Привітати юних художників прийшли міський голова Олексій Ковальчук та перший заступник Микола Матвію, йдеться на сайті міської ради.
У часи дитячої щирості та безпосередності повернулися і дорослі, які організували цей захід. Зокрема, служба у справах дітей Кременецької міської ради, ГО «Кременецька екологічна ліга», ГО «Товариство батьків дітей-інвалідів та їх друзів «Зоря надії», КОГПА ім. Тараса Шевченка.

Любов до мистецтва об`єднала учнів кременецьких шкіл та діток з інвалідністю, аби кожен створив свій авторський міні-шедевр, а дорослі змогли пригадали, що вони родом з дитинства.
Після творчої частини учасникам вручили заохочувальні призи. Поспілкуватися між собою у невимушеній атмосфері діти могли за солодким столом.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення