Кременчани провели власне розслідування аби виявити порушників 📷

Кременчани провели власне розслідування аби виявити порушників (фото)
Попри те, що у Кременці останнім часом доволі успішно розв’язують проблему зі сміттям, дехто з містян вперто бореться з чистотою та порядком. Факти порушення правил благоустрою почали помічати самі кременчани. Багатьох така поведінка земляків не влаштовує. Тож місцеві провели власне розслідування та зробили порушників відомими у соцмережах.


– Продовження публікації про сміття на вулиці Горького. Знайдено власника сміття по квитанціях. Далі буде… – пише Галина Мельник.

Перед тим жінка розповіла, як застала поблизу смітників на своїй вулиці купу побутових відходів. Сміттєві контейнери стояли за 1 метр повністю порожні.

– Ось таку картину побачила я сьогодні вранці на вулиці Горького. Люди, будьте людьми! Наразі мешканці прилеглих вулиць розшукують «героя нашого дня». Є вже перші результати, – зазначає кременчанка.

Порушення з боку сусідів помітили й інші мешканці Кременця.

– Йшов другий місяць, відколи було перенесено контейнери для сміття 15-ма кроками нижче. Ліниві псевдо європейці вперто доводили свою правоту… А що, у всьому винна влада. Чи не так?! – розповідає Wika Iwaniuk.

Як повідомили у Кременецькій міській раді, на виявлених порушників правил благоустрою складається адмінпротокол і відповідно до рішення адмінкомісії накладається штраф. Також там чекають, що на публікації у соцмережах та ЗМІ про порушення відреагує й місцева поліція.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення