На Кременеччині промишляють велосипедні злодії

Картинки по запросу воруют велосипеді
З настанням літньої пори активізувалися й зловмисники, які об’єктом своїх посягань обирають саме двоколісний транспорт. Громадяни нехтуючи елементарними правилами безпеки втрачають своє майно. 

Працівники Кременецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом таємного викрадення чужого майна. Житель села Плоске зазначив, що невідома особа викрала його гірський велосипед з території господарства. Завдані збитки чоловік оцінив в круглу суму.
Загалом, поради щодо збереження велосипеда наступні:
• у жодному разі не залишати велосипед у під’їзді! У 90% випадків велосипед крадуть саме з парадних, сходових клітин, спільного коридора;
• у місті паркуйте велосипед на людному місці – велосипеди частіше крадуть там, де мало свідків;
• купити цільнометалевий U-подібний замок (U-lock), важкий, але надійний, і користуватися лише ним. Інші замки, на жаль, легко перекусують;
• під час паркування фіксувати велосипед до міцного об’єкту (велопарковки, стовпу, паркану) за раму, а не за переднє колесо, особливо якщо воно легко знімається через ексцентрик.
Працівники поліції просять жителів області не залишати ваші велосипеди в під’їздах, в сушарнях та легкодоступних місцях, аби потім не дивуватися, що ваш ровер зник. У разі, якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, телефонуйте в поліцію.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення