Відбувся матч за Суперкубок Кременецького району

Картинки по запросу футбол
На центральному стадіоні м. Кременець відбувся матч за Суперкубок району з футболу. між діючим чемпіоном району - ФК "Колос с. Гаї" та діючим володарем кубку району - народним футбольним клубом "Три Валети" з Кременця.

Перший тайм проходив при не значній перевазі кременчан, але все ж уболівальники голів за перших 45 хвилин так і не побачили - 0:0.
В другому таймі одразу неозброєним оком стало помітно брак в захисних редутах гаївчан. Спочатку вони пропустили один мяч і кинулися відігруватися і мали ряд непоганих моментів. "Валети" почали грати на контратаках і ця тактика принесла свої плоди ще тричі мяч побував у воротах ФК "Колос с. Гаї". Загальний рахунок матчу 4:0. (дублями відзначилися Ігор Дівонька та Ярослав Єфремов).
Отже НФК "Три Валети" з Кременця володар суперкубка Кременецького району з футболу сезону 2018 року з чим їх щиро вітаємо!
Футбольна дружина з села Гаї місцями також справляла доволі хороше враження, але все ж перемога цього разу була не за ними.
Команда ФК "Колос с. Гаї! була нагороджена командною грамотою за участь в матчі за суперкубок., а володарі почесного трофею - НФК "Три Валети" з Кременця іменними грамотами та медалями ну і звичайно кубком.
Нагородження організували та провели: Відділ у справах сімї, молоді та спорту Кременецької міської громади (Очільник - Станіславенко А.В.), Відділ у справах сімї, молоді, фізкультури та спорту Кременецької РДА (В.о. очільника - Циганюк Г.П.,) суддівська колегія (Очільник - Коханець В.М.)
Матч за суперкубок обслуговувала наступна суддівська бригада: рефері - Коханець Василь, лайсмени - Гоцанюк Дмитро та Трачук Олег.
А вже найближчої неділі (12 травня) на футбольних полях сіл Крижі та Гаї відбудуться напівфінальні матчі Кубка району з футболу сезону 2019 року (анонс даних матчів ми подавали раніше в постах нашої спільноти).
Окрім матчів за кубок району в неділю на центральному стадіоні м. Кременець в рамках першої ліги обласного чемпіонату з футболу Народний футбольний клуб "Три Валети" прийматиме ФК "Нива" з з районного центру Підгайці.. Старт цього матчу о 14.00 год.
Інший представник нашого краю Білокриницький футбольний клуб "Арсенал" на виїзді зіграє з футбольним клубом "Бастіон 1427" з села Горішня Вигнанка, що на Чортківщині. Старт даного матчу о 13.00 год.
Отже бажаємо успіху нашим командам в матчах першої ліги обласного чемпіонату, а в матчах Кубку району хай переможе найкращий!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення