Чому 7 населених пунктів Кременеччини та Шумщини на 2 доби залишились без газу?

Де на Тернопільщині дві доби не буде газу
Окремі газорозподільні станції (ГРС) Тернопільської області вивели з експлуатації на 29-30 травня для проведення ремонтно-профілактичних робіт.
29-30 травня газовики у плановому порядку припинили газопостачання кількох населених пунктів області, повідомляє прес-служба ПрАТ "Тернопільгаз". Зокрема упродовж цих двох днів ремонтують газорозподільні станції в наступних селах:
Кременецький район - ГРС, с. Горинка - без газу - с. Іванківці, с. Катеринівка, с. Рибча, а також с. Кудлаївка,  с. Підгайці та с. Піщатинці Шумського району. 
Припинення газопостачання населених пунктів Тернопільської області пов’язане із обов’язковою зупинкою газорозподільних станцій в 2019 році для підготовки газорозподільних станцій (ГРС) Тернопільської області до надійної роботи в осінньо-зимовий період 2019-20рр.
Такі ремонти в області будуть проводити і наступного місяця. Тому в "Тернопільгазі" просять усіх споживачів природного газу підготуватись до припинення газопостачання та в цей період перейти на резервні види палива. Які села відключатимуть від газопостачання в червні, читайте згодом. Стежте за новинами.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення