Думки кременчан після інавгурації президента

Що говорили кременчани у день інавгурації президента України Володимира Зеленського. Їх очікування і сподівання.
Надія: Звичайно, я дивилася інавгурацію новообораного президента. Мені дуже сподобалося. Чекаю хороших змін, та хочу побажати президенту виконати свої обіцянки, а не брати приклад з минулих  президентів, котрі просто обіцяли. Сподіваюся, все буде добре.
Валерій: Промову нового президента чув лише трішки по радіо. Є сподівання на краще. А то вже все набридло.
Сергій: Я дивився інавгурацію і враження взагалі супер. Приємно і незвично. Дай Боже, щоб він тільки витримав, адже йому буде дуже важко. Але є надія, що все вийде,  і все буде добре.
Лариса: Це не мій Президент, тому й не слідкувала за інавгурацією. Я в школі добре вчилася, то можу порівняти, коли у 5 класі 25 відсотків відмінників і хорошистів, а 75  всіх решта, ось тут так само і сталося. Президент не зробить цього сам, а де його підтримка і хто вони?
Валерій:  Інавгурація, це політичний процес, дія. А функція  президента Зеленського, змінити Україну пострадянську, яку звели в стан агонії. Це потрібна і важлива справа, яку він мусить зробити за рік, максимум за два. Але він не  добуде свого терміну до кінця.

Людмила: На жаль, не побачила як все відбулося, оскільки була на роботі, але обов’язково ввечері перегляну.  В мене найкращі очікування від президента, та великі сподівання. Володимир Олександрович креативний, неординарний, в нас буде все круто і класно.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення