Кременецька міська рада закликає дотримуватися правил благоустрою! 📷


Вчора вранці комунальники застали надзвичайно прикру картину на вулиці Симона Петлюри, навпроти районного центру зайнятості.
Поряд з майже порожніми сміттєвими контейнерами лежали купи пакетів з побутовими відходами. Складається враження, що дехто з кременчан не знає для чого призначені сміттєві баки.
У той час, як одні містяни вимагають більше смітників, інші вперто відмовляються ними користуватися, чим порушують правила благоустрою.
Міська рада звертається до мешканців міста та ближніх сіл з переконливим проханням дотримуватися правил благоустрою, поважати чужу працю. Адже після того, як хтось лишає після себе стихійне звалище, інші люди вимушені його прибрати навіть у вихідний. Із таким безвідповідальним ставленням у Кременці ніколи не буде чисто, адже тих, хто смітить, завжди більше, ніж тих, хто прибирає. І це дуже прикро.
Також нагадуємо, що за порушення правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність та штраф. Тож закликаємо бути свідомими та відповідальними, шанувати своє місто і самих себе!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення