В Кременці жінка, яка вкрала 200 гривень в подруги, отримала один рік умовного покарання

Картинки по запросу вкрала 200 гривень
Кременецький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 12018210120000356 від 25.07.2018 року по обвинуваченню жительки міста Кременець в крадіжці грошей у своєї подруги.

Як стало відомо Інфопростору, 25 липня 2018 року у обвинувачена, яка перебувала у житловому приміщенні подруги, що розташований за адресою: вулиця Гладка, 18 місто Кременець Тернопільської області, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.
Реалізовуючи свій злочинний умисел, 25 липня 2018 року приблизно о 12 годині 00 хвилин жінка, переслідуючи корисливі мотиви, переконавшись в тому, що за нею ніхто не спостерігає, перебуваючи в приміщенні однієї із кімнат житлового будинку по вулиці Гладкій, 18 місто Кременець Тернопільської області, де проживає подруга, побачила відкриту жіночу сумку в якій знаходились грошові кошти в сумі 200 гривень. Після чого, обвинувачена, підійшовши до вищевказаної сумки та шляхом вільного доступу, таємно викрала з неї грошові кошти в сумі 200 гривень та покинула місце вчинення кримінального правопорушення, таким чином маючи можливість розпоряджатися викраденим на власний розсуд.
Своїми умисними діями обвинувачена спричинила потерпілій матеріальну шкоду, на загальну суму 200 гривень.
В судовому засіданні обвинувачена жінка свою вину визнала повністю, розкаялася у скоєному та пояснила, що її показання, які вона давала на досудовому слідстві є повними, достовірними і такими, що свідчать про повне визнання вини, щире каяття, допомогу та сприяння органам досудового слідства в розкритті вказаного злочину. У скоєному розкаюється.
Розглянувши кримінальну справу суд вирішив визнати жінку винуватою у пред’явленому їй обвинуваченні за частиною 1 статті 185 КК України та призначити їй покарання у вигляді 1 (одного) року позбавлення волі.
На підставі статті 75 КК України звільнити її від відбування покарання з випробуванням встановивши їй 1 (один) рік іспитового строку та покласти на неї обовязки, передбачені п. 1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України, а саме: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення