Кременецький райсуд оштрафував водія, що їздив із купленим через Інтернет посвідченням водія


595 грн штрафу дав Кременецький райсуд  водію, який користувався підробленим посвідченням водія. Його він замовив через інтернет та отримав на “Новій пошті”.

Про це йдеться у вироку суду від 17 квітня 2019 року. Фігурант справи, як пише у матеріалах, уродженець Франківщини, неодружений, непрацюючий, раніше не судимий житель Шумського району Юрій О.
Ще у серпні 2017 року він знайшов в мережі Інтернет оголошення про надання платних послуг із оформлення посвідчень водія, зробив замовлення і невдовзі отримав бажане посвідчення на “Новій пошті”.
7 лютого 2019 року чоловік порушив правила дорожнього руху та був зупинений працівниками патрульної поліції. Під час перевірки документів він і пред’явив підроблений документ.
Допитаний у судові засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав, щиро розкаявся та просив суворо його не карати. Також відмовився від дослідження доказів у суді, зібраним досудовим слідством.
Як результат розгляду – суд  визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні злочину за ч.4 ст. 358 КК “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів” та дав штраф у розмірі 35 неоподаткованих мінімумів, що становить 595 грн. Ще суд розпорядився стягнути з обвинуваченого 715 грн витрат на проведення судової технічної експертизи документів.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення