Майже 4 тисячі мешканців Кременеччини отримали реєстраційні номери облікової картки платника податків

Картинки по запросу отримали реєстраційні номери облікової картки платника податків
У Центрі обслуговування платників Кременецького управління ГУ ДФС у Тернопільській області надається повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг. Тут здійснюється прийом звітності та вхідної кореспонденції.

Найпопулярнійшою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
Так, упродовж 2018 року в Центрі обслуговування платників реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 3 656 громадян.
Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрі обслуговування платників, можна переглянути на інформаційних стендах та на офіційному субсайті ГУ ДФС у Тернопільській області.
Нагадуємо, що Центр обслуговування платників Кременецького управління знаходиться за адресою: м. Кременець, вул. У. Самчука, 6. Робочі дні з 9.00 до 18.00 год. (у п’ятницю з 9.00 до 16.45 год.), перерва: з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення