Майже 2 тисячі гривень втратила пенсіонерка з Кременеччини через незачинені двері

Картинки по запросу вор украл
Поліцейські вже неодноразово застерігали краян не нехтувати елементарними правилами безпеки та зачиняти власні домівки.

Гаманець, а у ньому майже 2 тисячі гривень  втратила пенсіонерка з Кременця через незачинені двері. Жінка поралася по господарству, а злодій тим часом обнишпорив домівку. Що стала жертвою зловмисника потерпіла зрозуміла лише, коли зібралася до крамниці. Гаманця у сумці так і не знайшла. За допомогою звернулася до поліцейських.

Працівники поліції злодія встановили. Жінку обікрав місцевий житель, який вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Гроші з портмоне крадій витратив на алкоголь, а з банківської картки кошти зняти йому не вдалося. ЇЇ повернули власниці. За фактом злочину розпочато кримінальне провадження.

Правоохоронці застерігають краян: замикайте двері! Навіть якщо ви господарюєте на подвір’ї власного будинку,  не полінуйтеся зачинити хату! Застережіть замикати помешкання усіх родичів, навіть найменших!
Часто злодії полюють саме на речі, залишені у коридорі біля вхідних дверей, однак не слід зберігати гроші у загальновідомих сховках – шухлядах, декоративних скриньках, у верхньому одязі, під матрацом. Такі місця найперше, а головно уміло і непомітно перевіряють злодії.

Покидаючи домівку, не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях ( під килимком, на підвіконні, під вазонами). Та найголовніше  - не довіряйте незнайомцям, будьте розсудливими!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення