"Євробляхарів" попередили про шахраїв на митниці

Результат пошуку зображень за запитом "Євробляха"
Державна фіскальна служба закликала власників авто на єврономерах бути пильними під час митного оформлення транспортних засобів.

"Стали відомі випадки шахрайства щодо митного оформлення авто особистого користування. Шахраї, представляючись представниками митниць та митними брокерами, під’їжджають мікроавтобусом до місця митного оформлення. За оформлення транспортного засобу вони вимагають з власників авто гроші, а після їх отримання видають фіктивні документи – митну декларацію у паперовому примірнику та посвідчення про реєстрацію транспортного засобу", - зазначають у фіскальній службі.
"Така митна декларація містить суттєві помилки. Ознаками підробки митної декларації є декларація, яка заповнена у паперовому вигляді, при цьому використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця)", - заявили у ДФС.
Громадян закликали бути уважними під час здійснення митного оформлення транспортних засобів і не звертатися до митних посередників, які не розташовані на території місць, де здійснюється митне оформлення.
Також власників авто закликають не користуватися послугами "брокерів", які здійснюють свою діяльність з транспортних засобів. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення