У Кременці заборонили штучні квіти на кладовищах

Результат пошуку зображень за запитом "заборонили торгувати штучними квітами"
21 грудня 2018 року на засіданні 45-ої сесії Кременецької міської ради, що на Тернопільщині, прийнято рішення «Про покращення екологічного стану довкілля м. Кременець».
Згідно документу, з метою покращення екологічного стану в місті, заборонено використання, розміщення, покладання та реалізацію на об’єктах благоустрою територіальної громади Кременця, особливо це стосується міських кладовищ, меморіальних комплексів, пам’ятників та культових споруд, продукції з синтетичних полімерів –  штучні квіти, вінків та корзини, тощо.
Кременецька міська рада звертається до юридичних та фізичних осіб і рекомендує не здійснювати реалізацію продукції з синтетичних полімерів – штучні квіти, вінки та корзини, тощо на території м. Кременець. Про це йдеться на сайті міської ради.
«Також закликаємо релігійні конфесії міста, настоятелів храмів та прихожан з розумінням та відповідальністю поставитися до прийнятого рішення та не використовувати на кладовищах штучних квітів. Адже при використанні та утилізації продукції з синтетичних полімерів завдається величезна шкода не лише довкіллю, а здоров’ю кременчан. Зі свого боку, виконавчий комітет Кременецької міської ради не надаватиме дозволів на здійснення виносної торгівлі продукцією з синтетичних полімерів (штучні квіти, вінки та корзини, тощо) на території м. Кременець», – йдеться у повідомлення Кременецької міської ради.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення