Підприємець з Кременеччини запропонувала дієвий спосіб допомоги онкохворим

Свою пропозицію допомогти онкохворим жителям міста Кременець ‎Alina Arefeva‎ написала у спільноті на Фейсбуці. У дописі вона звернулась до місцевої влади та колег підприємці.

Вона пропонує об'єднатись усім підприємцям міста та організувати благодійний ярмарок до свята Миколаю. Усі гроші, що будуть отримані від оренди торгових площ, передадуться адресатам в останній день ярмарку.
"Все частіше чую від людей, що хтось із кременчан онкохворий і потребує фінансової допомоги. Це страшна реальність сьогодення і зокрема нашої країни, яка біллю відкликається у серці кожного небайдужого. Я впевнена, що кожен із нас прагне допомогти цим людям.
Як директор «Нового ринку» я звертаюся до всіх підприємців кременеччини, майстрів та майстринь, господарів і господинь, які можуть запропонувати свій товар, із пропозицією провести напередодні свята Миколая великий благодійний ярмарок.
У розпорядженні «Нового ринку» два торгівельні павільйони, велика торгова зала на 200 кв.м, 15 місць у кіосках, 50 торгівельних місць під накриттям, ринкова площа.
Кошти отримані від оренди торгівельних площ за період проведення благодійного ярмарку в повній сумі будуть передані адресатам в останній день ярмарку. Звертаюсь до місцевої влади з проханням підтримати ініціативу.
Для бажаючих долучитись тел. (067) 585-58-51", - запрошує до співпраці авторка допису.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення