З Соколиної гори на Кременеччині злітають не лише птахи 📷


Бурхливі емоції та адреналін полонили сьогодні одну з Кременецьких гір завдяки одному з найвидовищніших видів спорту.
Третій Відкритий Кубок Кременецького району з парапланеризму «Соколина гора 2018» таки відбувся учора на Кременеччині, попри те, що часті зміни погоди могли цьому завадити. Спортивний захід тривав до пізнього вечора, а участь у ньому взяли учасники із п’яти областей України та навіть один парапланерист із Франції (м. Тулон).
«У напруженій боротьбі у змаганнях в рамках ІІ етапу Кубка України з точності приземлення на парапланах визначали переможця та призера змагань. До речі, сьогоднішні змагання можна віднести до міжнародних, адже в них взяв участь спортсмен з Франції (м. Тулон), який також, як виявилося під час змагань, не погано розмовляє українською мовою та обіцяв на наступний рік обов`язково знову взяти участь в змаганнях за «Кубок «Соколина гора 2018» – розповів начальник відділу сім`ї, молоді та спорту Кременецької РДА Василь Петрук.
Звання володаря «Кубка «Соколина гора 2018» в напруженій боротьбі виборов  Роман Колодчак, друге місце здобув кременчанин Анатолій Лукащук, а «бронзу» здобув Ярослав Олексюк.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення