Втілилась мрія почаївських дітлахів відвідати Київ

IMG a615d511737829c581147331cd30c98b V
Тернопільський обласний осередок політичної партії «За життя» допоміг організувати омріяну поїздку до Києва почаївських учнів Будинку дитячої творчості та спорту, виділивши частину необхідних для екскурсії коштів.

Загалом 15-ро школярів впродовж дводенної подорожі відвідали різноманітні цікаві екскурсії, виставки, а також побували у відомих столичних музеях. Як розповіла методистка Почаївського будинку дитячої творчості та культури Тамара Гуріна, поїздка у Київ надзвичайно сподобалась дітям, оскільки була не лише пізнавальною, а й подарувала їм незабутні враження.
- Почаївський БДТС організував дводенну екскурсію в Київ для наших вихованців. В рамках такої подорожі діти отримали чудову нагоду відвідати столичний зоопарк, музей воскових фігур, музей води, музей Чорнобиля, арт-центр, музей "Київ в мініатюрі", музей популярної науки і техніки «Експериментаніум», ботанічний сад та просто прогулятися Києвом. У дітей маса вражень та емоцій, особливо їм сподобався «Експериментаніум», де вони в інтерактивній формі змогли краще вивчити різні науки. Їх настільки сильно зацікавила ця екскурсія, що вони навіть не хотіли повертатися. За таку можливість наш заклад і наші вихованці дякуємо Тернопільському осередку «За життя», який допоміг нам із коштами, адже подібна екскурсія, насправді, недешева, - ділиться Тамара Гуріна.
За словами очільниці Кременецького районного осередку «За життя» Жанни Базюк, на фоні економічної кризи, недостатнього фінансування освітньої галузі, особливо позашкільного навчання, надзвичайно важливо долучатися до подібних ініціатив та вкладати кошти в дітей, адже вони – майбутнє України.
- Наші обласний і районний партійні осередки завжди радо долучаються із допомогою в проведенні і спортивних, і культурних заходів. Ми стараємось підтримувати подібні ініціативи, адже в таких умовах, в яких опинилася країна зараз, важливо допомагати один одному та за можливості підтримувати. Особливо, коли мова іде про майбутнє покоління України – дітей, про їхній рівень освіти чи позашкільного виховання, - пояснює Жанна Базюк.
Як наголошує заступник очільника Тернопільського обласного осередку «За життя» Дмитро Волошин - один із партійців, які допомогли організувати екскурсії в Київ, незалежно від думки окремих жителів Тернопілля, партія «За життя» і надалі підтримуватиме різноманітні освітні, культурно-мистецькі та спортивні ініціативи. Більше того, Дмитро Волошин закликає та запрошує усіх небайдужих долучатися із підтримкою таких заходів.
eed7f287 d6a3 4295 838f 5d0a965373642bce44d4 86a3 489e 8fa9 d9ceaef1ef1955bab534 bc18 432d 9cf7 44784a264c66

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення