Кременецькі кікбоксери здобули перемоги на Чемпіонаті України


27- 29 вересня в місті Харків, у Школі Вищої Спортивної Майстерності відбувся чемпіонат України серед школярів та кубок України серед дорослих з кікбоксингу по версії WTKA, у якому взяли участь спортсмени Кременецької федерації кікбоксингу СК «Каскад».
Наші спортсмени привезли додому: Станіславенко Андрій в/к 74кг – золото у лайт контакт, срібло по фул контакт, бронзу по лайт-лоу, Голуб Андрій в/к 74кг – 2 золота фул, лоу кік, та срібло у лайт контакт, Харитонюк Роман в/к 47кг – золото у фул, 2 срібла лайт контакт та лайт лоу, Хшановська Кіра в/к 47кг – 2 срібла у семі та лайт контактах, Владислав Ребрина в/к 42кг – 3 бронзи у лоу, фул, лайт контактах. Кременець може пишатися своїми спортсменами. За результатами змагань Станіславенко Андрій та Голуб Андрій представлятимуть Україну на Чемпіонаті Світу в Італії, що стартує 31 жовтня.
 
Щиро вітаємо начальника відділу молоді та спорту Кременецької міської ради Андрія Станіславенка і численними перемогами його та вихованців на Чемпіонаті України та бажаємо нових звершень на спортивному олімпі!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення