ФК «Кременець-Академія» перемагає у Вінниці

У середу, 10 жовтня, Студентська ліга України з футболу вперше завітала до Вінниці. У рамках другого туру XVIII чемпіонату України з футболу серед закладів вищої освіти команда Вінницького національного технічного університету приймала фіналіста торішнього сезону ФК «Кременець-Академія».
Гра вдалася, інтрига зберігалася до останньої хвилини зустрічі, а долю матчу вирішив один гол. Забили його гості на 79-й хвилині. Після подачі з кутового гравець кременчан Мирон Бідний ударом головою поцілив у сітку воріт. Таким чином команда Анатолія Антонюка має у чемпіонаті дві перемоги з однаковим рахунком, що дозволяє ФК «Кременець-Академія» очолювати турнірну таблицю Конференції «Захід».

Після матчу наставники обох команд дали коментар прес-службі ВФАС, проаналізувавши перебіг подій у зустрічі.

Денис Кулик, головний тренер команди «ВНТУ-Нива»:

- Ми провели лише перший матч на всеукраїнському рівні і одразу, що хочу відзначити – мене вразив дуже високий рівень змагань. Звичайно, я суджу про це тільки по сьогоднішньому супернику, який дуже сподобався. Але розумію, що інші команди теж не подарунок. І це дуже приємно, адже нас чекає видовищний турнірний шлях, чому я дуже радий. Щодо матчу, то ми гідно виглядали на тлі фіналіста торішнього чемпіонату. Моменти були, не забили, пропустили зі стандарту – тому програли. Але шанси зачепитися за очки були. Тож, будемо з нетерпінням чекати на наступні ігри.

Анатолій Антонюк, головний тренер ФК «Кременець-Академія»:

- Гра була важкою. На мій погляд, ми були трохи ближче до перемоги, тому підсумковий результат вважаю закономірним. Але повинен віддати належне супернику. Ми нічого не знали про команду «ВНТУ-Нива» і зараз можу сказати однозначно: господарі залишили дуже приємне враження. Це збалансована в усіх ланках команда, має гарних виконавців з якісними здібностями. Впевнений, вінничани складуть конкуренцію усім учасникам нашої Конференції.

У четвер та п’ятницю будуть зіграні ще два матчі другого туру. У Сумах місцева команда «СумДУ» прийматиме київський «Легпром-КНУТД», а команда Київського національного університету ім. Т.Шевченка гратиме проти ірпінських «податківців».

ІІ тур

Конференція «Захід»

«ВНТУ-Нива» (Вінниця) – ФК «Кременець-Академія» – 0:1 (0:0)

Гол: Бідний (79).

Конференція «Центр» (група В)

«СумДУ» (Суми) – «Легпром-КНУТД» (Київ)

11 жовтня. Суми. Стадіон ФЦ «Барса». 13:00

Арбітр – Владислав Орендочка (Полтава)

«КНУ ім. Т.Шевченка» (Київ) – «НУДФСУ» (Ірпінь)

12 жовтня. Київ. СК «КНУ». 13:00

Арбітр – Максим Свинобой (Чернігівська обл.)

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення